Чому Коноплянка провалив першу гру в старті "Севільї" (СТАТИСТИКА)

Українець Євген Коноплянка вперше зіграв весь матч у старті "Севільї" в поєдинку Ліги чемпіонів проти "Ювентуса"

Чому Коноплянка провалив першу гру в ста…

Depo.ua пропонує ознайомитися зі статистикою футболіста, щоб оцінити, наскільки успішною була його гра в поєдинку, який "Севілья" програла 0:2.

Для аналізу використані дані whoscored.com.

Коноплянка зіграв на правому фланзі півзахисту. Також "тосувався" флангами з Крон-Делі. 

Українець став автором єдиного удару по воротах "Ювентуса", який "Севілья" завдала за всю гру. Тим більше, що цей удар був у ствір воріт. Також 59% атак "Севілья" намагалася розігнати його флангом. Але там його з'їдав Евра, інколи Погба. Щодо гри Конопи у захисті - найбільш ефективно "Ювентус" атакував саме з його флангу. Туди регулярно вбігав той самий Евра. Саме Коноплянка дозволив Куардадо віддати гольову передачу на Морату на 41 хвилині гри. Він не відбирав м'яч. Щоправда тоді він опинився на лівому фланзі.

Коноплянка віддавав паси, 72% з яких були точними - це один з найнижчих показників у команді. На його рахунку 1 обводка, вигране єдиноборство. Всього він торкався м'яча 41 раз за гру. Оцінка за матч з "Ювентусом" - 6,31. Нижче серед тих, хто вийшов у старті, лише у захисника Коке (6.0). Такі самі оцінки, як і Євген, отримали Рейес та Гамейро.

Наприклад, його партнер на протилежному фланзі Крон-Делі обійшов Коноплянку майже за всіма показниками, крім удару в ствір воріт. Він здійснив 91,4% точних передач, торкнувся м'яча 68 разів, здійснив одну обводку, виграв одне єдиноборство. Оцінка за матч 6,82. 

Статистика Коноплянки:

Торкнувся м'яча - 41 раз

Паси - 72% точних

Кількість точних передач - 19

Удари - 1

Удари в ствір - 1

Виграні єдиноборства - 1

Обводка - 1

Оцінка за матч - 6,31

Висновок

Всі ті, хто дуже сильно незадоволений тренером Унаї Емері, який не ставить Коноплянку в старті у чемпіонаті навіть після забитих голів (3 голи), мають подивитися на цю статистику і зрозуміти, що той самий Крон-Делі для команди більш корисний, ніж Євген. Українець досі не вписався у модель гри "Севільї". Він не грає у сучасний футбол. Низька кількість точних передач говорить про те, що Євген не завжди бачить поле. На такому рівні йому потрібно більше грати саме на команду, а не на власну ефектність. 

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme