Як готують газон "Олімпійського" до матчу з "Ман Сіті"

Поле стадіона, на якому відбудеться поєдинок Ліги чемпіонів між київським "Динамо" та англійським "Манчестер Сіті", перебуває у бездоганному стані.

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на офіційний сайт "Динамо". Про готовність газону до відповідального поєдинку розповів директор із питань зовнішніх зв'язків "Олімпійського" Віктор Анісімов:

"Поле перезимувало під природним покривом. Крім того, враховуючи, що у грудні не було матчів, всі агрономічні операції, необхідні для того, щоб газон нормально перезимував, були проведені в потрібні терміни. Трава була оброблена всілякими фунгіцидами, пестицидами та іншими засобами, що перешкоджають зараженню поля грибком або цвіллю.

Зараз над полем обладнані спеціальні лампи, так зване штучне сонце. Це дуже дорога технологія, й далеко не кожен стадіон може похвалитися наявністю такої. «Олімпійський» оснащений всім можливим новітнім обладнанням, яке необхідне для агрономічних операцій.

З початку лютого футбольне поле активно готується до відновлення матчів. У цьому місяці вже навіть двічі підстригався газон.

Газон на "Олімпійському" перед другою частиною сезону перебуває в чудовому стані! Як говорить керівник нашої агрономічної служби, матч можна проводити хоч сьогодні. Потрібно тільки час на те, щоб встановити ворота та зробити розмітку на футбольному полі".

Як готують газон "Олімпійського" до матчу з "Ман Сіті" - фото 1

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme