Відома українська тенісистка здобула першу перемогу після відновлення кар’єри

Еліна Світоліна провела другий матч після народження доньки.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Відома українська тенісистка здобула пер…
Фото: Фейсбук-сторінка Еліни Світоліної.

Колишня лідерка українського жіночого тенісу, 28-річна Еліна Світоліна з Одеси (на цей час обіймає 1344-ту позицію у світовому рейтингу WTA) провела другий матч після декрету. У першому колі турніру ITF у К’яссо (Швейцарія) Світоліна перемогла румунку Єлену-Габрієлу Русе (№160 WTA) - 6:4, 6:2, з посиланням на Укрінформ передає Depo.ua.

Матч тривав 1 годину 23 хвилини.

У другому колі українка зіграє з румункою Александрою Ігнатік (№217 WTA). Орієнтовний час початку матчу – сьогодні 14:30 за Києвом.

Як раніше повідомляв Depo.ua, свій перший матч після народження доньки Світоліна зіграла на турнірі в американському Чарльстоні. Українка поступилася тенісистці з Казахстану Юлії Путінцевій 1:2.

Нагадаємо, Світоліна була першою ракеткою українського тенісу, у 2017, 2018 і 2019 роках обіймала третю позицію у світовому рейтингу WTA в одиночному розряді. Виграла 16 турнірів WTA в одиночному розряді і два – в парному. Гравчиня ставала бронзовою медалісткою Олімпіади-2020.

Перерва у кар’єрі тенісистки була пов’язана з народженням у жовтні 2022 року доньки, яку разом із чоловіком, французьким тенісистом Гаелем Монфісом, Еліна назвала Скай.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme