В Суркіса хочуть заробляти на трансляціях як в Англії

Заступник генерального директора "Динамо" Сергій Мохник залишився незадоволений пропозицією телетрансляторів за угодою на наступний чемпіонат України

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на tribuna.com.

"Зараз з'явилася конкретика, телебачення висунуло свою пропозицію, сформулювало цифри і гарантії. А коли є цифри, то і з'являється більше конструктиву.

Клуб "Динамо" 102000000 точно не влаштовує. Зрозуміло, ми хочемо отримувати на рівні клубів Англії та Іспанії. Хоча треба розуміти, що в Україні зараз інший ринок ... Однак така пропозиція телевізійників вимагає чималого обговорення.

Вважаю, що ні "Динамо", ні "Шахтар", ні "Дніпро" не будуть категоричними в даному питанні і не мають наміру називати якусь конкретну цифру, яка стане ультимативній для участі в чемпіонаті або т.п.

Ми всі розуміємо, що в першу чергу потрібно об'єднуватися, домовлятися і приймати думку більшості. Це ж стосується і призових. Є варіант з боку телебачення, але і його потрібно обговорювати і обговорювати. +5 Лютого відбудеться ще одна зустріч робочої групи, де, думаю, буде ще більше конкретики з даного питання", - сказав Мохник.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme