Усик зізнався у любові: Відомо кому

Український боксер вдало потролив "циганського короля" Ф’юрі.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Усик зізнався у любові: Відомо кому…
Фото: boxingscene.

Олександр Усик, 36-річний чинний чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO і IBF (20-0, 13 КО), звернувся до 34-річного чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 KO).

Звернення пролунало на YouTube-каналі BoxingKingMedia.

У цьому відео Усик українською мовою каже, що має план організації бою з "циганським королем", як називають Ф’юрі, але зараз не може говорити про деталі.

Тут же український боксер прокоментував неодноразові звернення до себе з боку Тайсона і спроби останнього образити українця.

"Все, що говорить Тайсон Ф'юрі, він говорить у дзеркало. Він стає і починає говорити в дзеркало. Він від цього кайфує. Що буде, якщо не вийде домовитися про бій з Ф'юрі? У нас є плани з принцом Халідом та моєю командою (мається на увазі промоутерська компанія із Саудівської Аравії Skill Challenge Entertainmen, з якою має контракт український боксер. – Ред.). Я не можу про це зараз говорити".

На запитання, чи Ф'юрі є найбільш складним суперником для Усика, той відповів: "То я ж з ним ще не боксував. Я – найскладніший суперник для себе".

Далі Олександр Усік англійською додав на камеру, звертаючись до Тайсона: "Жадібне пузо, я люблю тебе. Ти п'яниця" (див. з 11:38 хв.).

Також Усік пообіцяв, що "до наступного разу" вивчить англійську, але додав, що "до цього ще дуже далеко".

Нагадаємо, поєдинок Ф'юрі – Усик за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі мав відбутися навесні цього року. Називалися різні дати у березні й квітні, та зрештою команди боксерів не домовилися про фінансовий бік угоди.

У цьому бою визначився би перший в XXI столітті абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі. Останнім володарем усіх головних титулів у цьому дивізіоні був Леннокс Льюїс, який 1999 року переміг Евандера Холіфілда.

Після зриву поєдинку доволі несподівано 3 червня Усік уклав угоду із промоутерською компанією із Саудівської Аравії Skill Challenge Entertainment. Озвучена мета контракту - проведення двобою українця з Тайсоном Ф'юрі. У грудні 2023 року Skill Challenge Entertainment планує організувати вечір боксу, в рамках якого може відбутися бій Усик – Ф'юрі.

Доти, 26 серпня, Олександр Усик має провести обов’язковий бій із претендентом на пояс за версією WBA Даніелем Дюбуа (19-1, 18 КО). Поєдинок відбудеться у Польщі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme