Український клуб переміг росіян у битві за "бронзу" пляжної Ліги чемпіонів

Дніпропетровський "Вибір" посів третє місце у головному клубному турнірі Європи з пляжного футболу, перемігши "Локомотив"

Як повідомляє depo.ua з посиланням на офіційний сайт Федерації футболу України, у суперечці за бронзову нагороду "Вибір" змагався з московським "Локомотивом", за який виступають гравці збірної України Ігор та Андрій Борсуки і Олег Зборовський.

Ще за хвилину до кінця основного часу зустрічі дніпропетровці поступалися з рахунком 1:2, але гол швейцарського легіонера українського клубу Деяна Станковіча перевів гру в овертайм. У додатковій трихвилинці "зірка" світового пляжного футболу влучним ударом зі штрафного принесла своїй команді перемогу - 3:2.

На груповій стадії турніру, що проходив в італійській Катанії, "Вибір" обіграв білоруський БАТЕ (3:2) і бельгійський "Шодфонтен" (11:3), але поступився угорському "Голдвіну" (3:5) та посів друге місце у квартеті G, .

В 1/8 фіналу дніпропетровці здолали італійський "Самбенедеттесе" (6:5), а в чвертьфіналі виявилися сильнішими за португальську "Брагу" (9:7). У півфіналі чемпіона України зупинили господарі турніру - "Катанія" (2:6).

Варто додати, що кращим бомбардиром турніру з 14 голами у 7 матчах став ще один легіонер "Вибору" - білорус Ігор Бриштель.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme