У фіналі чемпіонату світу з футболу-2022 зіграють Франція і Аргентина: На нас чекає фінал Мессі – Мбаппе

У півфіналі французи обіграли марокканців – 2:0.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
У фіналі чемпіонату світу з футболу-2022…
Перший гол у ворота Марокко забив Тео Ернандес. Фото: AP.

Завершився другий півфінальний матч Кубка світу з футболу 2022 року в Катарі. У ньому збірна Франції перемогла команду Марокко із рахунком 2:0 (1:0).

Окрім невеликих проміжків часу, гра була рівною. Французи мали хіба що невелику перевагу, але рівень майстерності їхніх зірок дав змогу забезпечити результат. Із двох ударів у площину воріт європейці реалізували обидва.

Перший гол у матчі забив на 5 хвилині після серії відскоків м’яча Тео Ернандес. Це був перший гол у ворота Марокко на цьому чемпіонаті світу, якщо не рахувати одного автоголу. Також це найшвидший гол у півфіналі Кубку світу починаючи з 1958 року.

Далі, на 27-ій хвилині, той же Ернандес вже у своїй штрафній зіткнувся із Софʼяном Буфалем. Марокканцю дали жовту картку, але залишилися сумніви у тому, чи не було там порушення правил з боку француза.

Марокко наполегливо намагалося зрівняти рахунок. Моменти були. Але наприкінці гри знову забили французи. На 79-ій хвилині Рандал Коло Муані, який буквально перед тим вийшов на заміну, забив першим же дотиком. Він підставив ногу під м'яч, що зрикошетив від марокканців після удару Кіліана Мбаппе.

Відтак у фіналі чемпіонату світу 18 грудня Франція зіграє з Аргентиною.

Днем раніше, 17 грудня, Марокко зустрінеться з Хорватією у грі за третє місце. Початок обох матчів – о 17:00.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme