Драма традиційних суперників – Англії і Франції: Сильнішими в Катарі стали французи

На Кубку світу-2022 визначилися пари півфіналістів.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Драма традиційних суперників – Англії і…
Гаррі Кейн не зумів стати героєм Англії двічі поспіль. Фото: Getty Images/Global Images Ukraine.

Завершився останній матч 1/4 фіналу Кубка світу з футболу, що триває в Катарі.

В місті Ель-Хаурі на стадіоні "Ель-Байт Стедіум" у грі високої якості, гідній півфіналу чи фіналу, чинні чемпіони світу – збірна Франції виявиоася ситуативно сильнішою за свого традиційного принципового суперника, команду Англії.

Рахунок зустрічі – 2:1. Французи повели на 17-ій хвилині, коли півзахисник мадридського "Реала" Орельєн Чуамені з передачі від Антуана Грізманна пробив із-за меж штрафного.

На 52-ій хвилині англійці зрівняли рахунок. Герой першого тайму Чуамені порушив правила проти Букайо, і Гаррі Кейн влучно пробив пенальті у ворота, які захищав його одноклубник по "Тоттенгему" Уго Льоріс.

Гра тривала як на гойдалках. Наступний і, як виявилося, вирішальний м’яч забив форвард Олів'є Жиру на 78-ій хвилині. В оточенні трьох захисників він головою замкнув навіс Грізманна. Отже, нападник "Атлетіко" зробив у цьому матчі два асисти.

Кульмінацією матчу був призначений арбітром 84-й хвилині другий пенальті у ворота французів. Але той же Кейн удруге не зумів принести своїй команді результат: нападник пробив вище воріт.

У півфіналі Кубка світу з футболу-2022 14 грудня команда Дідьє Дешама зіграє зі збірною Марокко, яка сьогодні перемогла португальців. Початок матчу – о 21:00.

Днем раніше у іншому матчі 1/2 фіналу збірна Аргентини, що вчора здолала нідерландців, зіграє з Хорватією, яка сенсаційно вибила з турніру бразильців. Цей матч почнеться о 21:00 13 грудня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme