У ФФУ підозрюють, що кілька матчів чемпінату України були договірними

Але наразі активного розслідування не проводиться

Як повідомляє depo.ua, з посиланням на "Сегодня ", комітет з етики та чесної гри Федерації футболу України вивчить рух ставок у букмекерських конторах на матч 23-го туру Прем'єр-ліги "Металіст" - "Волинь".

Про це заявив глава комітету Ігор Кочетов.

"Якщо у тренерів є підозри, для них напевно є підстави. Я б рекомендував обом наставникам провести внутрішнє розслідування. Якщо підозри підтвердяться або ж будуть досить вагомі, хоча б непрямі докази, - матеріали слід направити до комітету чесної гри ФФУ. Ми ж в обов'язковому порядку досліджуємо рух ставок у букмекерських конторах. Якщо побачимо, що на другу половину матчу припадає підвищення ставок на кількість голів, на нічию і так далі, то це будуть непрямі докази. Ми регулярно отримуємо таку інформацію з УЄФА. Думаю, на тижні вона у нас може з'явитися - якщо таке мало місце", - сказав Кочетов.

Кочетов додав, що під підозрою ФФУ та УЄФА знаходяться ще декілька матчів чемпіонату України. Проте називати команди не став.

Матчу 23-го туру Прем'єр-ліги "Металіст" - "Волинь" закінчився з рахунком 3:3. Тренери обох команд назвали гру футболістів дивною.

Раніше depo.ua розповідав, як Коломойський почав "плавити" футбольну владу в Україні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme