Три докази, чому Ярмоленко не стане гравцем "Евертона"

Інформація про інтерес "Евертона" до лідера "Динамо" і бажання викласти за нього 27 млн євро - брехня

Три докази, чому Ярмоленко не стане грав…

Британською та українською пресою гуляє "качка" про новий інтерес "Евертона" до Андрія Ярмоленка. Варто нагадати, що влітку "Евертон" дійсно цікавився футболістом, але теж на рівні розмов. 

Що ж стоїть за новими чутками? Все просто - це звичайна брехня. І є три докази цього.

Перший - джерело

Інформацію про інтерес до Ярмоленка розповсюдив The Sun. Для тих, хто не знає, у Великій Британії The Sun - найжовтіше видання, яке тільки можна пошукати. І до спорту воно має опосередковане відношення. Закинути "фейк" і чутки для них нічого не варте - репутація не постраждає. 

Другий - позиція клубу

У "Динамо" вважають ці розмови порожніми. В клубі кажуть, що чутки вони не коментують, а коли буде щось предметне - повідомлять. 

Третій - контракт, гроші, купа гравців

По-перше, Ярмоленко восени підписав контракт з "Динамо" до 2020 року. Звичайно, це нічого не означає, але президент киян Ігор Суркіс казав, що продасть гравця лише у гідний клуб і за гідні гроші. Новий контракт дає змогу крутити ситуацію на свою користь. 

По-друге, вартість Ярмоленка -  навіть 27 млн євро - занадто. Щоправда в минулому сезоні "Евертон" заробив 105 млн євро від Прем'єр-ліги. Але безглуздість трансферу за такі гроші додає той факт, що на позиції правого вінгера в "Евертона" грають Делуфе, Макгіді, Арон Ленон. Саме Делуфе і Ленон підсилили клуб нещодавно. 

Ярмоленко також може зіграти і зліва, але там є Міралас і Пінар. Тим більше, що в АПЛ вінгери відпрацьовують в атаці та захисті, а Ярмоленко грає лише на атаку.

Тому інтерес до Ярмоленка з боку "Евертона" - чергові порожні балачки перед зимовим трансферним вікном. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme