Тренер "Севільї" присвятив перемогу своєму покійному батькові: Я б дуже хотів, щоб він бачив наш успіх

Головний тренер "Севільї" Енаі Емері дав післяматчевий коментар для ЗМІ після перемоги своєї команди у фіналі Ліги Європи

Емері присвятив перемогу своєму батькові, який нещодавно помер, передає depo.ua з посиланням на football.ua.

"Я хочу згадати свого батька, який покинув цей світ не так давно. Мені дуже хотілося, щоб він бачив цей успіх, але так не вийшло. Це дуже мотивувало мене. У гравців теж була своя мотивація, що зіграло чималу роль. Крім цього нам дуже допомогли вболівальники, які надали нам феноменальну підтримку. Я хочу подякувати їм, а також самому клубу і місту Севільї - все це стало частинками перемоги", - заявив Емері після матчу.

Також головний тренер "Севільї" повідомив, що продовжить тренувати команду в наступному сезоні.

"Я розмовляв з президентом і технічним директором, і після деяких обговорень ми вирішили продовжити мій контракт. Але більш докладно всі узгодимо, коли відсвяткуємо перемогу", - повідомив Емері.

Тренер також поділився секретами успіху іспанського клубу.

"Севілья це клуб, який росте і розвивається. Ми покращували свій рівень саме як клуб, у всіх напрямках. Ми дуже віддані нашій роботі, багато працюємо і проводимо продуману діяльність. Зрозуміло, що прийде час йти і нинішнім гравцям, але на їх місце треба знаходити інших виконавців. Я не переживаю за це, тому що проводимо якісну роботу", - заявив тренер.

Нагадаємо, дніпропетровський футбольний клуб "Дніпро" мінімально поступився іспанській "Севільї" з рахунком 2: 3.

Головний тренер Дніпра Мирон Маркевич дав коментар українським журналістам після програшу Дніпра у фіналі Ліги Європи.

Тренер не став дорікати своїх гравців у поразці, зазначивши, що шанси переламати хід матчу зберігалися до фінального свистка.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme