США хочуть депортувати російського хокеїста-забіяку

Захисник Лос-Анджелес Кінгз Вячеслав Войнов, який відсидів за побиття дружини, може бути висланий із країни рішенням місцевого імміграційного суду

Про це повідомляє  depo.ua з посиланням на Радіо Свобода,

Після звільнення зі слідчого ізолятора спортсмена одразу ж взяли під варту Іміграційною службою США.

Хокеїста очікує процес у справі про можливе порушення умов, згідно з яким він отримав право працювати в країні. Важкість правопорушення, що вчинив Войнов, не дозволила йому вийти під заставу.

Нагадаємо, 25-річний хокеїст був спочатку затриманий у жовтні минулого року за побиття дружини, яка була госпіталізована з порізом на лобі. І хоча пізніше дружина заявила, що травму вона отримала в результаті нещасного випадку, поліція порушила проти Войнова справу. Войнов визнав себе винним, і 7 липня був поміщений до слідчого ізолятору для відбування покарання. Тепер його доля залежить від імміграційного суду, який може анулювати його робочу візу в США за вчинене діяння.

Захисник у 2012 і 2014 роках двічі був володарем найпрестижнішого трофея в клубному хокеї - Кубка Стенлі. Клуб Національної хокейної ліги "Лос-Анджелес Кінгз" після повідомлень про побиття дружини його дискваліфікував.

Більше спортивних новин читайте в розділі  Спорт.depo.ua.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme