Росіяни пропонували за бій Кличка в Чечні $18 млн

Російські промоутери Володимир Хрюнов і Умар Кремлев пропонували понад $18 млн за проведення в Грозному поєдинку між чемпіоном світу з боксу за трьома престижними версіями в суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком і обов'язковим претендентом на титул британцем Тайсоном Ф'юрі

Про це повідомив Хрюнов в соціальній мережі Instagram, передає depo.ua з посиланням на ТАСС.

Він готувався взяти участь у торгах в штаб-квартирі Всесвітньої боксерської асоціації в Панамі, що мали визначити організатора, дату і місце проведення поєдинку.

"На жаль, до торгів не дійшли. Сторона Кличка, представлена Томом Лефлером, побачивши мене, терміново прийняла умови Майка Хеннесі. Вони уклали контракт за хвилину до торгів", - написав Хрюнов.

Він додав, що продасть протест на рішення про місце та дату проведення поєдинку.

"Зараз подаю протест, тому що про угоду сторони оголосили на 24 хвилини пізніше початку торгів. Без особливої на те причини", - заявив промоутер.

Нагадаємо, що бій між Володимиром Кличком і Тайсоном Ф'юрі відбудеться 24 жовтня в німецькому місті Дюссельдорф. Сторонам вдалося досягти компромісу в понеділок за кілька хвилин до початку торгів у штаб-квартирі ВБА в Панамі, які повинні були визначити організатора, дату і місце проведення поєдинку.

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme