Кличко битиметься з Ф'юрі у жовтні

Бій між чемпіоном світу з боксу за трьома престижними версіями в суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком і обов'язковим претендентом на титул британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 24 жовтня в німецькому місті Дюссельдорф

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на ТАСС

Сторонам вдалося досягти компромісу в понеділок за кілька хвилин до початку торгів у штаб-квартирі ВБА в Панамі, які повинні були визначити організатора, дату і місце проведення поєдинку, зазначили  у Всесвітній боксерській асоціації.

Ф'юрі володіє титулом Інтерконтинентального чемпіона за версією Всесвітньої боксерської організації і є обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу. В останньому бою він нокаутував німця Крістіана Хаммера в лютому нинішнього року. Всього на рахунку 26-річного британця 24 перемоги (16 - нокаутом) і жодної поразки.

39-річний Кличко після перемоги над американцем Брайантом Дженнингсом провів на професійному рингу 27 титульних боїв. На рахунку Кличка тепер 18 успішних захистів пояса ВБО, яким він володіє з 2006 року. У послужному списку українського боксера 64 перемоги (53 нокаутом) і три поразки.

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme