Реброва не буде у збірній України – він хоче виграти турнір в Азії

Журналіст із ОАЕ спростував інформацію українського колеги.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Реброва не буде у збірній України – він…
Сергій Ребров. Фото з Твіттера.

Сергій Ребров, головний тренер футбольного клубу "Аль-Айн" (Об’єднані Арабські Емірати), може продовжити контракт зі своєю нинішньою командою.

Про це повідомив у Твіттер журналіст із ОАЕ Мохаммед Хамад, пише Depo.ua.

За його словами, новина від спортивного коментатора з України (Віктора Вацка – ред.) про те, що президент української футбольної асоціації Андрій Павелко начебто домовився із Ребровим про 3-річний контракт останнього як головного тренера національної збірної, і відповідне офіційне оголошення буде зроблено протягом 14 днів, - не відповідає дійсності.

Раніше з посиланням на дані, що стали відомі журналісту Вацку, ЗМІ повідомляли, буцімто Українська футбольна асоціація і Сергій Ребров досягли домовленості про підписання контракту на роботу тренера в збірній України до літа 2026 року.

Однак арабський журналіст пише: українець особисто заявив, що переговорів з українською федерацією не було, відразу після того, як він вибив "Аль-Васл" з півфіналу кубка ОАЕ, а за два матчі до того сказав, що не було жодної пропозиції від української федерації, і ЗМІ можна запитати про достовірність їхніх новин.

Чинна угода Реброва з "Аль-Айном" розрахована до літа 2023 року.

"Він зосереджується лише на підготовці команди до завоювання титулів, особливо тому, що вона є кандидатом на дубль у Кубку і все ще змагається за титул у чемпіонаті. Тренер може оголосити про продовження контракту з "Аль-Айном" після завершення сезону, якщо клуб зможе виконати деякі запити щодо гравців. Тренер поставив перед собою завдання - перемогу в Лізі чемпіонів АФК (головний клубний турнір, що проводиться Азійською конфедерацією футболу серед переможців і призерів чемпіонатів і володарів Кубків найрозвиненіших у футбольному відношенні країн Азії, - Ред.) як мету наступного сезону. Він хоче цього добитися.

Те, що зараз робить українська федерація, є спробою замаскувати катастрофічний провал, який спіткав український футбол, особливо після нещодавньої поразки від Англії з рахунком 2:0", – написав Мохаммед Хамад.

На цей час виконувачем обов’язків головного тренера чоловічої збірної України з футболу є Руслан Ротань. Із ним команда в березні цього року програла перший матч відбору на Євро-2024 – Англії з рахунком 0:2.

Раніше ЗМІ повідомляли, що головним тренером національної команди України буде саме Сергій Ребров. Водночас поінформований італійський інсайдер Фабриціо Романо написав про інтерес з боку УАФ до хорвата Славена Біліча як можливого головного тренера футбольної збірної нашої країни.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme