Путін з Мутком "надули" Капелло з грошима

Вже екс-тренер збірної Росії Фабіо Капелло отримає значно меншу компенсацію за розірвання контракту з РФС

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на "ТАСС"

Колишній головний тренер збірної Росії італійський фахівець Фабіо Капелло отримає шість мільйонів євро в якості компенсації після розриву контракту з РФС. Ще два мільйони Російський футбольний союз виплатить представникам тренерського штабу.

"Суми, які фігурували в ЗМІ (15 - 20 млн), не відповідають дійсності. Особисто Фабіо Капелло отримає шість мільйонів євро. Ще два мільйони РФС виплатить італійським фахівцям, що працювали в штабі Капелло, включаючи зобов'язання, які утворилися в 2014 році", - повідомило джерело, близьке до тренера.

Нагадаємо, що у вівторок РФС оголосив про розірвання контракту з Фабіо Капелло за угодою сторін. У пресі повідомлялося, що італієць отримає як компенсацію 15 мільйонів євро.

Нагадаємо, що Капелло очолив збірну Росії влітку 2012 року. Під його керівництвом команда вийшла у фінальну частину ЧС-2014 в Бразилії, де посіла третє місце в групі і не пробилася в плей-офф. Ще до турніру РФС продовжив контракт з італійцем до 2018 року.

Після шести матчів відбірного турніру Євро-2016 Росія йде на третьому місці в групі G, набравши вісім очок. Російській команді залишилося провести чотири матчі зі Швецією (5 вересня), Ліхтенштейном (8 вересня), Молдовою (9 жовтня) і Чорногорією (12 жовтня).

Читайте також: "Патріот" Путін започаткував еру перемог російсько-арійського спорту.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme