Президент футбольної федерації Камеруну побив уболівальника на Кубку світу в Катарі

Самюель Ето'О розлютився через запитання блогера з Алжиру про корупцію у футболі.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Президент футбольної федерації Камеруну…
Самюель Ето'О може пошкодувати про те, що розпустив ноги. Фото: Getty Images/Global Images Ukraine.

Легендарний 41-річний ексфутболіст іспанської "Барселони", італійського "Інтера", російського "Анжи" (чи не там він навчився так поводитися з людьми) та інших клубів, а нині президент Федерації футболу Камеруну Самюель Ето'О втрапив у скандал під час відвідин Кубка світу з футболу в Катарі. Він ударив уболівальника, який нав’язливо фільмував зірку на камеру.

Вчора, 5 грудня, після матчу 1/8 фіналу ЧС-2022 Бразилія – Південна Корея Ето'О фотографувався з відвідувачами стадіону.

Далі, як видно на відео, опублікованому в Ютуб-каналі La Opinión, один із чоловіків почав знімати його на камеру. І тут Ето'О зненацька атакував його. До якогось часу його стримували, але камерунець таки вирвався і вдарив чоловіка ногою в голову.

Деякі ЗМІ повідомили, що потерпілим від ноги легенди футболу був алжирець, який нібито запитав камерунця щодо ситуації з арбітром із Гамбії Бакарі Гассамою. У медіа повідомляли, буцімто Самюель Ето'О пропонував йому хабар, через що Камерун могли виключити з кола учасників Кубка світу-2022. Ймовірно, саме це питання і спровокувало президента федерації футболу африканської країни напасти на блогера.

Судячи з відео, охоронці порядку під час інциденту були відсутні. Невідомо також про перші наслідки того, що трапилося, як для агресора, так і для жертви. Водночас деякі джерела у західних ЗМІ пишуть, що потерпілий алжирець уже звернувся дополіції.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme