Президент ФФУ вважає, що Шевченко не нашкодить збірній

Президент ФФУ Андрій Павелко поділився своєю думкою про запрошення в штаб національної збірної України Андрія Шевченка

Про це він розповів в ефірі радіо "Вести", передає depo.ua з посиланням на Трибуну. 

"Розумію, що найпопулярніше питання по Шевченко зараз. З одного боку, його треба задати Михайлу Івановичу Фоменко. Упевнений, рішення буде, яке він озвучить 20-22 лютого.

Найголовніша філософія збереглася: тренер, який вивів збірну на Євро, продовжить працювати далі. У якому ракурсі буде працювати Шевченко, якщо він буде в штабі, вирішуватиме Фоменко. Нам треба задіяти всіх фахівців, щоб збірна добре підготувалася до Євро", -  сказав він.

За його словами, останній раз до великого турніру збірна готувалася в Німеччині у 2005 році. Зараз є інші можливості, є ресурси для більш якісної підготовки.

"Чи може Шевченка посилити чи ні, вболівальники самі теж знають. Моя думка: його знання мов і робота з топ-тренерами точно не зашкодить. Але вирішувати буде Фоменко. Треба реагувати на реалії", -  сказав Павелко.

Крім того, президент ФФУ зазначив, що зараз потрібен окремий штат юристів, оскільки протести в УЄФА треба встигати подавати не пізніше ніж за 24 години.

"Зараз наша делегація зустрічається у Франції з мерами міст, де гратиме Україна. Ведеться робота, щоб наші вболівальники могли якісно підтримати нашу збірну як у Франції, так і в Україні.

Можливо, будуть перерозподілені обов'язки в штабі, може ще щось. У нас з Фоменко повне взаєморозуміння, ми переговорили і продовжуємо обговорювати деталі завчасно, щоб не виникло незрозумілій ситуації на Євро. Треба почекати пару тижнів і по Шевченка буде ясно", - сказав Павелко.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme