Президент ФФУ Павелко намагається врятувати "Металург" Богуслаєва

ФФУ разом із Запорізькою обласною ФФ докладають зусиль, щоб запорізький "Металург" не зник з футбольної карти України

Як повідомляє depo.ua з посиланням на "Футбол 1", з 1-го жовтня В'ячеслав Богуслаєв припинив фінансування "Металурга", а клуб надіслав лист до УПЛ, в якому повідомив про зняття команди зі змагань. 

Після цього стало відомо, що Запорізька обласна федерація футболу готова профінансувати матч "Металурга" з "Олімпіком" у 10-му турі УПЛ. 

Також підключилася до справ і ФФУ.

Зокрема, виконавчий директор ФФУ Володимир Генінсон сказав наступне.
"Андрій Васильович (Павелко, президент ФФУ) особисто докладає всіх зусиль, щоб запорізький Металург продовжив своє існування і, як мінімум, дограв цей сезон до кінця".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на місцевих виборах Богуслаєв в альянсі з центральною владою підтримуватиме кандидата від БПП "Солідарність" Миколу Фролова, який прагне стати мером. Головний його конкурент - "ахметівець" Володимир Буряк.

Також партія "Нова політика", у списках якої люди Богуслаєва, стане головним конкурентом "Опоблоку". На все це витрачаються гроші власника "Мотор Січ" та "Металурга". 

Але джерела в клубі повідомляють, що Богуслаєв продовжить фінансування, якщо досягне власних цілей на місцевих виборах 25 жовтня. Якщо ж переможуть "ахметівці", то клуб, скоріше за все, припинить своє існування.

Читайте також: Богуслаєв вбив "Металург", щоб перемогти Ахметова.

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme