Помер колишній гравець футбольної збірної України

Хмельничанин Богдан Шершун був вихованцем дніпропетровського футболу.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Помер колишній гравець футбольної збірно…
Фото: УАФ.

Сьогодні, 8 січня, після тривалої хвороби помер колишній футболіст, захисник юнацьких, молодіжної і національної збірної України 42-річний Богдан Шершун. Про це з посиланням на повідомлення у фейсбук Української асоціації футболу передає Depo.ua.

Уродженець Хмельницького, вихованець хмельницького і дніпропетровського футболу, у складі збірної України U20 захисник Шершун був учасником молодіжного чемпіонату світу 2001 року. Тоді українська збірна дійшла до 1/8 фіналу.

У складі національної збірної України дебютував 11 жовтня 2003 року, усього зіграв за команду 4 матчі.

Професійні виступи у клубному футболі розпочав у "Дніпрі" 1997 року. Разом з цим клубом ставав бронзовим призером чемпіонату України сезону 2000/2001 років.

Виступав за "Дніпро", "Арсенал" (Київ), "Кривбас" (Кривий Ріг) і "Волинь" (Луцьк). У 2002-2005 роках грав на росії за місцевий цска, з яким 2005 року став володарем Кубка УЄФА.

Наприкінці 2014 року, після завершення контракту з волинянами, мав нову пропозицію з росії, але відмовився від переїзду через агресію рф проти України.

Тоді ж завершив професійну футбольну кар’єру. Працював експертом на телебаченні, виступав у аматорському футболі, грав за ветеранську збірну України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme