П'ять зірок "Легії", які псуватимуть нерви хлопцям луганської "Зорі"

"Зоря" у плей-офф Ліги Європи боротиметься за вихід до групового етапу з варшавською "Легією". Перший матч відбудеться сьогодні

П'ять зірок "Легії", які псуватимуть нер…

Варшавська "Легія" добре знайома українцям. У минулому сезоні "Металіст" грав проти "Легії" у груповому етапі Ліги Європи (0:1, 1:2). Також фани "Легії" у Києві та у Варшаві вивішували прапор, де називали Львів польським містом.

П'ять зірок

Тому теплого прийому у Києві, де "Легію" прийматиме "Зоря", полякам годі й чекати. Взагалі фанати "Легії" у Польщі мають сумнівну репутацію. Їх вважають радикальними ультраправими і не дуже люблять. Тому дії ультрас "Легії" не відображають реальну думку польського суспільства до України.

Якщо говорити про футбольну сторону медалі, "Легія" - непогана команда, але непрохідною для "Зорі" назвати її язик не повертається.

Depo.ua пропонує 5 кращих футболістів "Легії", які псуватимуть нерви "Зорі".

Ондрей Дуда (Словаччина)

Вік: 20 років

Амплуа: Атакуючий півзахисник

Вартість: 4 млн євро

П'ять зірок

Ондрей Дуда є одним із лідерів "Легії". Мабуть, саме тому албанські фани клубу "Кукесі", який "Легія" пройшла у 3-му раунді кваліфікації ЛЄ, кинули йому в голову каменем. Дуда є талановитим атакувальним півзахисником і найдорожчим гравцем команди. Йому пророкують майбутнє у німецькій Бундеслізі. Також Дуда є однофамільцем новоспеченого президента Польщі - Анджея Дуди.

Міхал Кухарчик (Польща)

Вік: 24

Амплуа: Лівий вінгер

Вартість: 1,5 млн євро

П'ять зірок

Кухарчик розганяє атаку на лівому фланзі. Швидкісний гравець, але креативним назвати його важкувато.

Александар Прійович (Швейцарія)

Вік: 25

Амплуа: Центральний форвард

Вартість: 1,5 млн євро

П'ять зірок

У минулому сезоні Прійович грав у турецькому "Болуспорі" в другому дивізіоні. Забив 16 голів у 31 матчі. Перейшов у "Легію". Слабкий форвард, але кращого в "Легії" немає.

Міхал Жиро (Польща)

Вік: 22 роки

Амплуа: Правий вінгер

Вартість: 2 млн євро

П'ять зірок

Польський футболіст, якому раніше пророкували велике майбутнє. Наразі він не зовсім виправдовує надію. Жиро грає справа у півзахисті. Може зіграти зліва. Його швидкість не дуже висока через зріст - 1,89.

Неманья Ніколіч (Угорщина)

Вік: 27

Амплуа: Форвард

Вартість: 1,3 млн євро

П'ять зірок

Ніколіч - другий забивний форвард "Легії". У 3 матчах чемпіонату Польщі забив 5 голів. Досить технічний, але далеко не висококласний футболіст.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme