П'яний російський боксер, який ледь не помер у метро Берліна, рятувався від бандитів

Стали відомі подробиці інциденту з російським важковаговиком Денисом Бойцовим, який ледь не помер у берлінському метро, а зараз знаходиться в комі

Як повідомляє depo.ua, з посиланням на "Советский спорт", російський боксер Денис Бойцов рятувався від переслідування в берлінському метро, переслідувачі в камеру не потрапили. Через деякий час Дениса виявлять на шляхах між станціями Бісмаркштрассе і Вільмерсдорф Штрассе з важкими травмами голови і рук. Також лікарі діагностують, що 29-річний спортсмен перебував у стані алкогольного сп'яніння. Далі боксера оперують, але набряк, викликаний важкою травмою, змушує лікарів ввести Бойцова у медикаментозну кому. Дружина Дениса Ольга Литвинова розповідає подробиці нещасного випадку: "Ми спілкувалися вранці, після чого він пішов дивитися бій Мейвезер - Пак'яо зі знайомими з Гамбурга. Після цього ми говорили по телефону близько 9, він хотів повернутися додому, але не повернувся.

Він говорив, що буде дивитися цей бій зі знайомими з Гамбурга, а Гамбург ‑ це місто, з яким у нас була окрема історія. Два роки тому Денис пішов від промоутера Вальдемара Клюха (Денис змінив команду, тренерів і переїхав у Берлін), і нам тоді погрожували. Денису писали СМС, що він опиниться в інвалідному кріслі.

Закінчилося це тим, що у парку напали на помічника Дениса і пробили йому голову. Після цього поліція вже втрутилася, Клюха посадили на три роки, але три місяці тому його випустили за зразкову поведінку.

Ми точно нічого не знаємо, поліція поки просить не озвучувати всі наші версії, але це можуть бути наслідки тієї історії.

У крові Дениса знайшли алкоголь, кажуть, були ще якісь добавки, схожі на снадійне або заспокійливе, щоб він був слабшим.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme