На російського коментатора Андронова ополчився "русскій мір" через симпатію до України

Відомий російський телекоментатор Олексій Андронов, який відомий своєю симпатією до України і антипатією до так званої "Новоросії", опинився під увагою ФСБ Росії

На російського коментатора Андронова опо…

Причиною для суспільного резонансу став пост Андронова на сторінці в "Твіттері", в якому він в жорсткій формі повідомив, що забанив всіх любителів "Новоросії" та "русского міра", передає depo.ua з посиланням на "Спорт-Експрес".

"Вся швондеровщіна, гидота, нечисть, любителі Новоросії, Русского мира та інші клошари звідси вичищені. Жеріть своє лайно в іншому місці", - написав футбольний коментатор.

Юрист і публіцист РІА "Новости" Ілля Ремесло звернувся до Слідчого комітету і в Федеральну службу безпеки РФ з проханням перевірити на предмет відповідності російському законодавству висловлювання Андронова. У своїй заяві Ремесло зазначає, що висловлювання коментатора викликали "особливо тяжкі суспільно небезпечні наслідки", спровокувавши бурхливу реакцію значної кількості російських громадян.

Також свою думку висловили політики і представники влади. Так, колишній боксер-важкоатлет, а нині депутат Думи Микола Валуєв заявив, що Андронову "пора відповісти за свої слова". А ще один одіозний діяч Олексій Пушков назвав висловлювання журналіста і коментатора "свинством, а не громадянською позицією".

Сам же Андронов в інтерв'ю "Газета.ру" заявив, що поки не може ніяк прокоментувати ситуацію, що склалася.

Нагадаємо, раніше Андронов посміявся над "ДНР" в прямому ефірі телеканалу НТВ - під час матчу кваліфікації Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і австрійським "Рапідом" коментатор звернув увагу глядачів на те, що "гірників" підтримують вболівальники з жовто-синіми прапорами України, а не червоним і синім, які є елементами прапора "Новоросії".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme