На "Арені Львів" працюють вибухотехніки

Керівник національної поліції Хатія Деканоїдзе повідомила, що у зв'язку з серією терактів у Франції всі підрозділи працюють у посиленому режимі

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на Football24.ua.

Посилено охорону стадіону "Арена Львів", де сьогодні відбудеться матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 Україна - Словенія.

Керівник прес-служби управління національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська додала, що до роботи у посиленому режимі залучено більше тисячі поліцейських.

"Така кількість правоохоронців планувалося ще до терактів у Парижі, однак зараз збільшилася кількість посилених заходів, які нами здійснюються. Зокрема, дуже ретельно патрулюються місця ймовірного перебування вболівальників, а також обох національних збірних. На "Арені Львів" тим часом працюють вибухотехніки.

Просимо уболівальників не зловживати алкоголем, завчасно прибути до стадіону, зокрема це стосується власників автотранспорту. Якщо бачите якісь незрозумілі, підозрілі предмети - відразу телефонуйте за номером 102, або ж звертайтеся до найближчого поліцейського", - заявила Добровольська.

В управлінні національної поліції закликали уболівальників з розумінням поставитися до посиленої уваги з боку правоохоронців, а також співпрацювати з ними в разі потреби.

Нагадаємо, в результаті декількох терактів у Парижі загинули не менше 150 чоловік.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme