Лондонський "Арсенал" зробив "Шахтарю" щедру пропозицію щодо продажу Мудрика

На заваді переходу можуть стати фінансові апетити донецького клубу.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Лондонський "Арсенал" зробив "Шахтарю" щ…
Фото: ФК "Шахтар" Донецьк.

Футбольний клуб "Арсенал" офіційно запропонував донецькому "Шахтарю" 60 млн євро за переїзд до Лондона 21-річного хавбека української команди Михайла Мудрика.

З них 40 млн – власне кошти за перехід Мудрика, а ще 20 млн донеччани отримають як бонуси.

Про це інформує The Guardian, повідомляє Depo.ua.

Утім, видання констатує, що пропозиція лондонців "дещо не відповідає ціні, яку запитує український клуб".

"Шахтар" розгляне лише значну виплату за Мудрика, чиї акції стрімко зросли восени завдяки серії вражаючих виступів у Лізі чемпіонів. Мудрик забив тричі в шести іграх групового етапу і додав сім у сезоні вищої ліги України, яка зараз на зимовій перерві, - відзначає британське видання. - Вони (донеччани – ред.) хотіли б отримати аж 85 мільйонів фунтів стерлінгів (96,5 мільйона євро – ред.) за гравця, який вважається одним із найкращих нападників у світі, але "Арсенал" навряд чи піде так високо".

У Лондоні сподіваються, що угода врешті-решт буде структурована так, щоб вона сподобалася "Шахтарю". До речі, в "Арсеналі" зараз грає колега Михайла Мудрика по збірній України Олександр Зінченко.

Сам Мудрик не приховував, що готовий перейти до європейського топ-клубу, і минулого місяця публічно поставив під сумнів оцінку своєї вартості, зроблену керівництвом "Шахтаря".

У грудні цього року Мудрик в одному з інтерв'ю сказав, що не проти перейти до "Арсеналу".

Водночас інше британське видання, Daily mail, пише, що головний тренер "Шахтаря" Ігор Йовічевич закликав Михайла Мудрика продовжувати розвиватися в клубі й відмовитися від січневого переходу до "Арсеналу".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme