Кращий футболіст світу гратиме в одній команді з українцем Кривцовим

Перехід Мессі до американського клубу "Інтер Маямі" став реальністю.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Кращий футболіст світу гратиме в одній к…
Фото: твіттер Фабриціо Романо.

Аргентинський нападник Ліонель Мессі, 35 років, підтвердив, що перейде в клуб "Інтер" з Маямі, який належить групі інвесторів, що її очолює британський ексфутболіст Девід Бекхем, і грає у вищій футбольній лізі США і Канади (MLS).

Про це у твіттер написав футбольний журналіст і інсайдер з Італії Фабриціо Романо, повідомляє Depo.ua

У зірки сучасного футболу завершився контракт із "Парі Сен-Жермен", продовжувати його гравець не захотів. У сезоні 2022/2023 рр. за паризький клуб у всіх турнірах Мессі зіграв 41 матч, забив 21 гол і зробив 20 асистів.

Деякі оглядачі очікували, що Мессі повернеться до каталонської "Барселони", в якій футболіст провів свої кращі роки. Мессі й сам хотів повернутися до "Барселони", проте обмеження фінансового фейр-плей, які діятимуть наступного сезону в іспанській Ла Лізі, зробили плани щодо його повернення неможливими.

Також серед варіантів продовження кар’єри зірки називали клуб "Аль-Хіляль" із Саудівської Аравії, в якому Ліонель міг заробити понад мільйон євро.

Сам гравець підтвердив новину про свій переїзд до США в інтерв'ю виданню Diario Sport.

"Я не повертаюся до "Барселони", я переходжу до "Інтер Маямі", - заявив Мессі. - Рішення підтверджено на сто відсотків. Якби справа була в грошах, я поїхав би до Саудівської Аравії або ще кудись. Правда полягає в тому, що моє остаточне рішення залежить від іншого, а не від грошей".

Новий контракт кращого футболіста світу матиме термін до літа 2025 року.

Мессі перейде до "Інтера" як вільний агент.

Угода Мессі з клубом із США включає контракти з такими брендами, як Adidas і Apple.

"Інтер Маямі" наразі займає останнє місце в турнірній таблиці MLS. За команду виступає український захисник Сергій Кривцов, колишній гравець донецького "Шахтаря" і чинний футболіст збірної України.

У ніч на 8 червня клуб вийшов у півфінал Кубка США.

Ліонель Мессі сім разів вигравав "Золотий м'яч" кращого гравця світу. Очікується, що він отримає його й цього року після успіху на чемпіонаті світу, де збірна Аргентини стала чемпіоном.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme