Колишній претендент на крісло президента НОК став чемпіоном України з греко-римської боротьби

Жан Беленюк оригінально "знімав стрес" цими вихідними.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Колишній претендент на крісло президента…
Жан Беленюк (праворуч). Фото: borba.com.ua.

Чемпіон Олімпіади в Токіо-2020 з греко-римської боротьби, срібний призер Олімпіади в Ріо-де-Жанейро 2016 року, багаторазовий чемпіон і призер світу і Європи Жан Беленюк здобув "золото" на чемпіонаті України, що днями відбувся в Черкасах.

Удруге за рік Беленюк став переможцем у категорії до 87 кг. Перед тим він був кращим у червні цього року, вигравши відбір на чемпіонат світу, на який зрештою не поїхав.

Перемога Беленюка стала його першим особистим досягненням після того, як у середині листопада він поступився Вадиму Гутцайту на виборах президента Національного олімпійського комітету (НОК) України. Після того народний депутат Беленюк написав заяву про вихід зі складу НОК, протестуючи проти присутності в комітеті представників проросійських політсил.

Читайте більше: У НОКу – ані дня без скандалу: Беленюк виходить з олімпійського комітету через присутність там ексрегіоналів

Після перемоги на чемпіонаті України Жан Беленюк виклав у фейсбук відповідний пост:

У наступному пості на своїй сторінці у цій же соцмережі Беленюк повернувся до ситуації в НОК: "Все наше життя - боротьба! Чи то за незалежність та суверенітет, чи то за НОК, чи просто на килимі! Боротися треба завжди і за все! А той хто бореться – той рано чи пізно дістане бажаного результату", - написав український олімпієць.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme