Коли Захарченко прикладе Ахметова до п'ятої точки

У "ДНР" триває кампанія з дискредитації Рината Ахметова - торкаються навіть "Шахтаря" з "Донбас Ареною"

Коли Захарченко прикладе Ахметова до п'я…

У "ДНР" триває антиахметівська кампанія. Місцеві фейкові ЗМІ та групи терористів у соцмережах засипають повідомленнями з критикою олігарха. Торкаються терористи і футболу. Щоправда їхня позиція постійно плаває. 

Після заяв так званого "міністра спорту "ДНР" Михайла Мішина про створення народного "Шахтьора", а також про те, що єдиний шанс для "Шахтаря" повернутися в Донецьк - відмовитися грати в чемпіонаті України і заявитися в першість "ДНР", новий "наїзд" з його вуст звучав не так загрозливо.

Людина Захарченка - Михайло Мішин - торкнувся "Донбас Арени". 

За його словами, стадіон зараз простоює. Після останніх заяв про "Шахтар" і "Шахтьор" всі очікували щось типу: "Наші клуби будуть грати на "Донбас Арені". А ні, побоявся. Навпаки, дав зрозуміти, що вас, Рінате Леонідовичу, чіпати не будемо, поки що.

"Однак зараз не стоїть гостра необхідність проводити футбольні матчі на "Донбас Арені". Можна сказати, що "республіка" до цього ще поки що не дозріла. Ми вже грали на "Металурзі", проводили деякі футбольні заходи на РСК "Олімпійський". Коли постане питання про "Донбас Арену", ми будемо його вирішувати і ми знайдемо їй правильне застосування ", - розповів Мішин.

Цікаво, чи відреагує "Шахтар" на цю заяву так само неоднозначно, як зробив це на заклик про повернення у Донецьк. 

Наїзди на Ахметова щодо "Шахтаря" і "Донбас Арени" розпочалися не вчора, а ще рік тому. 

Заяви про те, що "Донбас Арена" належить народу лунали і з вуст Дениса Пушиліна. Щоправда люди Ахметова з так званого футсоюзу "ДНР" відразу спростували це

Крім "Шахтаря" підконтрольні росіянам терористи атакують ідеологію олігарха і уми донецького народу.

В пабліку "Донецька республіка" був розміщений запис Анатолія Пікапова, в якій він назвав Ріната Ахметова "меценатом", який то допомагає, то знищує починання сепаратистів у Донбасі. Про це повідомлялося в підсумках тижня у "ДНР" від depo.ua.

"Мабуть, добре Ахметов платить своїм піарникам, бо похвали, поточні з телеекранів скоро будуть не тільки з рота його шавок, а й з ж..пи литися. Треба зауважити, що дуже технічно працюють одержувачі грантів від Рінатіка/ Його" кишенькові журнашлюшкі ", які роблять просто приголомшливі сюжети про його гумдопомогу, але при цьому не вимовляють жодного слова правди про те, чиїми руками йде знищення Донбасу", - пише Пікапов.

Крім цього він звинувачує Ахметова у збагаченні на людях, каже, що війна на Донбасі вигідна саме олігарху, а у владі в "ДНР" сидять його люди.

Головний меседж - розкуркулення Ахметова.

Насправді в "ДНР" давно точиться боротьба між росіянами та "ахметівцями". Останнім часом російська фінансова допомога зменшилася, тому підконтрольні росіянам люди почали відчувати дискомфорт.

З'явилися навіть чутки, що скоро їхнє місце у владі "ДНР" посядуть бізнесмени Януковича. Ця на перший погляд "качка" прийшла з російських ЗМІ.

А поки Ахметова поливають у "ДНР", залишається лише гадати, чи з'їде Захарченко остаточно з катушок і проведе якийсь фінал Кубка "ДНР" на "Донбас Арені", приклавши Ахметова до п'ятої точки. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme