Київський "Сокіл" став чемпіоном України з хокею сезону-2022/2023

Столична команда здобула титул, здолавши у плей-оф "Кременчук".

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Київський "Сокіл" став чемпіоном України…
"Сокіл" Київ. Фото: сайт ФХУ.

Хокейний клуб "Сокіл" із Києва другий рік поспіль і в 14 раз загалом виграв національний чемпіонат України, повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт Федерації хокею України.

П’ята гра фінальної серії проти "Кременчука" завершилася з рахунком 0:1 (у другому овертаймі) (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) на користь "Сокола".

Загальний рахунок фінальної серії матчів столичних хокеїстів і переможця регулярного сезону "Кременчука" – 2:3 на користь киян.

Зазначимо, "Сокіл" і "Кременчук" завершили регулярний чемпіонат відповідно на третьому і першому місцях. Далі у серії з трьох матчів учасники фінального раунду здолали відповідно клуби "Легіон" і "Дніпро".

Підопічні тренера Костянтина Сімчука у п’ятій грі вирішили долю "золота" на 97-й хвилині, зафіксувавши перемогу у найбільш тривалому поєдинку в історії фіналів.

Автором "золотої" шайби став 35-річний нападник "Сокола" Сергій Бабинець. Він же отримав і звання найціннішого гравця плей-оф (MVP). Найкращим гравцем регулярного чемпіонату став форвард "Кременчука" Віталій Лялька.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme