Футболісти "Дніпра-1" удев'ятьох втримали нічию зі "Спартаком" у першому матчі кваліфікації Ліги Конференцій

Сьогодні свої матчі в єврокубках зіграють ще дві українські команди.

Футболісти "Дніпра-1" удев'ятьох втримал…
Фото: СК "Дніпро-1".

У першому поєдинку раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій УЄФА віцечемпіон України спортивний клуб "Дніпро-1" звів до результативної нічиєї – 1:1 матч зі "Спартаком" (Трнава, Словаччина), повідомляє Depo.ua.

Гра відбулася 23 серпня на стадіоні "Антон Малатинські" у Трнаві.

Рахунок було відкрито лише у другому таймі. Першими забили господарі – на 55-ій хвилині м’яч забив Офорі.

За 12 хвилин суддя призначив пенальті у ворота словаків, який реалізував Олександр Піхальонок.

Українська команда завершувала гру вдев’ятьох: на 5-ій хвилині червону картку отримав захисник Сарапій, а на 89-ій після порушення поле покинув Ігор Когут. Однак нашим гравцям удалося втримати нічийний рахунок. 

Друга гра у цій парі відбудеться у наступний четвер, 31 серпня, у словацькому Кошице (умовно домашній стадіон для дніпрян).

Суддівський свисток до початку поєдинку пролунає о 21.00 за київським часом.

Переможець за сумою двох матчів потрапить до групового турніру Ліги конференцій УЄФА – третього за рангом європейського клубного турніру.

Нагадаємо, перед матчем зі "Спартаком" у "Дніпрі-1" відбулася заміна головного тренера: через незадовільні результати команду полишив Олександр Кучер, наразі дніпрян у статусі в.о. тренує колишній воротар "Дніпра" Валерій Городов.

Це був п'ятий матч "Дніпра-1" у цьогорічній єврокубковій кампанії. Наприкінці липня - на початку серпня команда за сумою двох ігор поступилася місцем у Лізі Чемпіонів грецькому "Панатінаїкосу" (1:3 і 2:2), опустившись щаблем нижче, у Лігу Європи. Але й у кваліфікації ЛЄ дніпряни програли празькій "Славії" - 0:3 і 1:1 та вибули ще нижче, до Ліги Конференцій. У двох кваліфікаційних зустрічах зі трнавським "Спартаком" віцечемпіон України спробує не покинути єврокубки взагалі.

Також зазначимо, сьогодні, 24 серпня, відбудуться ще два матчі за участю українських клубів у другому і третьому за "вагомістю" європейських клубних турнірах – Лізі Європи і Лізі Конференцій.

У першому матчі плей-оф кваліфікації Ліги Європи луганська "Зоря" в Чехії гратиме проти "Славії" з Праги. Матч почнеться о 20:00 за Києвом. Саме чеська команда вибила з попереднього раунду Ліги Європи команду "Дніпро-1".

У той самий час київське "Динамо" зіграє перший поєдинок плей-оф кваліфікації Ліги Конференцій проти стамбульського "Бешикташа". Матч відбудеться у Бухаресті на стадіоні "Джулешті".

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme