ФК "Кривбас" започатковує документальний серіал про жіночий футбол

На YouTube стартує проєкт про справжні реалії жіночого футболу із акторкою "95 Кварталу" у головній ролі. 

ФК "Кривбас" започатковує документальний…
Колаж: сайт ФК "Кривбас".

4 листопада на YouTube починається показ серіалу "Футболістка" від футбольного клубу з Кривого Рогу "Кривбас". Головна героїня – акторка "Жіночого кварталу" і учасниця "Ліги Сміху" Катерина Нікітіна, інформує Depo.ua.

Ініціатори проєкту зазначають, що він покликаний підтримати розвиток жіночого футболу в нашій країні, повідомляє сайт ФК "Кривбас".

У серіалі йтиметься про історію дівчини, яка вирішила всерйоз грати у футбол. Проєкт показуватиме жіночий футбол зі всіма його тонкощами: тренуваннями, матчами, контрактами, фотосесіями, емоціями, травмами, інтригами, плітками…

"Найголовніша проблема жіночого футболу – брак уваги до жіночого футболу, - пояснює мотивацію створення проєкту віцепрезидент ФК "Кривбас" Артем Гагарін. - Коли відчуваєш, що комусь потрібен, що люди дивляться матчі, що вони ходять на стадіони, що як медіа, так і прості вболівальники цікавляться інформацією, дівчатам і грати більше хочеться та й грати їм стає легше. Зрозуміло, що тут потрібна медійна підтримка!"

Катерина Нікітіна свого часу захоплювалась великим тенісом, скелелазінням і боксом, є викладачем стретчингу. І, як зазначає Артем Гагарін, має невеличкий, але цікавий футбольний досвід: "Хтось з вас грав в одній команді з Маркевичем, Ващуком, Селезньовим, Шовковським, Срною? А вона вже грала! Шовковському з вас хтось бив пенальті? А вона вже била! "

Для участі в проєкті Катерина пройшла медогляд, підписала справжній контракт та потрапила у заявку жіночого футбольного клубу "Кривбас" на сезон 2022|23 Вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд. А от чи вийде у неї дебютувати на полі… будемо спостерігати.

Проєкт "Футболістка" почали знімати у вересні, наразі зйомки тривають. У планах авторів - 8 епізодів до кінця першого кола чемпіонату. А от чи буде другий сезон, вирішувати глядачам.

Прем’єра першої серії відбудеться сьогодні на YouTube-каналі "Кривбасу" о 18.00.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme