Еліна Світоліна повертається на корт: відомі день і місце

Найкраща українська тенісистка брала паузу на відновлення після травми.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Еліна Світоліна повертається на корт: ві…
Еліна Світоліна та її чоловік, француз Гаель Монфіс, виступлять на кортах Окленда у перші дні 2024 року. Колаж: ASB_Classic.

Перша ракетка України, 29-річна одеситка Еліна Світоліна (№25 світового рейтингу) повернеться у великий спорт на початку сезону 2024 року. Відбудеться це на турнірі в Окленді (Нова Зеландія), передає Depo.ua за інформацією Суспільного Спорт.

Про участь першої ракетки України у цьому турнірі вже повідомили організатори змагань.

Турнір серії WTA у Окленді 250 триватиме 1-8 січня 2024 року.

Для Світоліної це буде перший виступ на професіональних турнірах у Новій Зеландії.

Свій останній досьогодні вихід на тенісний корт Еліна Світоліна мала у третьому колі Відкритого чемпіонату США (US Open) на початку вересня цього року. Там вона програла місцевій тенісній "зірці" Джессіці Пегулі з рахунком 1:2. Після того українська тенісистка пропустила завершення сезону-2023 через травму стопи.

Найближчими тижнями Світоліна почне готуватися до наступного сезону. У коментарі Суспільне Спорт тенісистка анонсувала також свою участь у першому великому тенісному турнірі року — Відкритому чемпіонаті Австралії, який пройде у січні.

Нагадаємо, у березні 2023 року Світоліна поновила виступи після народження доньки. За цей сезон Еліна повторила особисті рекорди на великих турнірах Ролан Гаррос (дійшла до чвертьфіналу) і Вімблдон (півфінал), а також виграла турнір WTA250 у французькому Страсбурзі. Зробивши рестарт кар’єри фактично без рейтингу, за результатами цьогорічних виступів вона повернула собі титул першої ракетки України.

Через травму Еліна Світоліна цього вікенду пропустила тенісний матч збірної України проти Нідерландів на Кубку Біллі Джин Кінг – українки цей поєдинок виграли і наступного року змагатимуться за путівку до фінальної частини цього головного командного турніру у жіночому тенісі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme