Екс-гравець "Шахтаря" розповів про брехню "ахметівця" Палкіна

Гравець німецького "Байера" відповів Палкіну на слова, що він "слабак"

Як повідомляє depo.ua, раніше гендиректор "гірників" Сергій Палкін назвав молодих гравців, які покинули "Шахтар" і поїхали за кордон, слабаками. 

1football.info взяв коментар у Юрченка, який виступає у Німеччині за "Байер".

"Інтерв'ю Палкіна у мене викликало лише посмішку. Навіщо було його давати? Я ж пішов з клубу. Це ситуація, коли обидві сторони не хочуть один одного бачити. Різниця тільки в тому, що я про це сказав відкрито і не змінив рішення, а Палкін бігав з контрактом, не знаючи як підписати, а тепер заявляє зовсім протилежне. Чого чекати від цієї людини? Я продовжував контракт багато разів - це і так зрозуміло, тому що я багато років був в "Шахтарі". Кожен раз чув одні обіцянки і брехню. Потім я зробив свій вибір, бо не хотів повторювати долю тієї численної армії гравців "Шахтаря", яка безперспективно поневіряється по орендах в чемпіонаті України", - каже Юрченко.

"Після інтерв'ю Палкіна мені дзвонили хлопці, з якими я грав, які і зараз знаходяться в "Шахтарі", - ми разом посміялися над тим, що він сказав, бо всі знають реальну картину, яка там відбувається. Багато хлопців хочуть піти з "Шахтаря", але їх пов'язують багаторічні контракти з клубом. Я можу за себе сказати: слава Богу, що в мене це позаду. Були обіцянки, що буде якесь просування в моїй кар'єрі - я маю на увазі першу команду - але це залишилося тільки обіцянками. Слухати цю людину ... Я вважаю, що він просто бреше, і не тільки мені, а багатьом молодим гравцям в "Шахтарі", - додав Юрченко.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme