В Ахметова назвали "слабаками" гравців збірної України

Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін назвав слабаками українських гравців збірної України, які втекли з "Шахтаря"

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на "Факти ICTV".

"Агенти в значній мірі впливають на життя не тільки молодих футболістів, а й дорослих. Вони обіцяють золоті гори, квартири, автомобілі, 16-, 17-, 18-річним, збиваючи їх з правильного шляху. Вачіберадзе, Білоног, Зінченко - слабаки, які не вірять у свої сили і хочуть схитрувати. Але так не буває. Варто лише поглянути на долю гравців, які в ранньому віці купилися на обіцянки агентів. Про того ж Юрченка скільки писали, а де він зараз? Вачібередзе переїхав до Іспанії і грає в третій лізі. До цього також були подібні випадки. Такі футболісти, в підсумку, висот не досягають. 30 вихованців грають у вищих дивізіонах різних чемпіонатів. За цим показником "Шахтар" входить до п'ятірки кращих клубів Європи. Найсильніші залишилися з нами", - каже Палкін.
"Зрештою, в кожному клубі, є свій, так би мовити, "недолік". Чесно зізнаюся, що не заплакав, коли Вачібередзе і Юрченко пішли, адже знав, що від них толку не буде.
Думаю, історія із Зінченком по-доброму не закінчиться. У житті, як на тих терезах - десь взяв, а десь загубив. З "Шахтарем" він розірвав контракт в односторонньому порядку, бо йому агенти наобіцяли квартири, автомобілі в Москві. Зінченко півроку бігав по Росії, шукаючи клуб. Він нічого не міг знайти, адже всі зверталися в "Шахтар", і коли дізнавалися, що за футболістом тягнеться неприємний шлейф, відразу відмовлялися від його послуг. Так тривало, поки агенти не знайшли "Уфу", яка, швидше за все, цього року вилетить з Прем'єр-ліги.
Я б їм (представникам "Уфи") порекомендував взагалі менше заяв робити. Адже все, що вони говорять, у суді зіграє не на їхню користь. Представники "Уфи" кидають у маси інформацію і думають, що всі дурні. Є регламент ФІФА, за яким футболісту в будь-якому випадку видають тимчасовий сертифікат про допуск до офіційних матчів. Так що це ні про що не свідчить. Я від своїх слів не відмовляюся, бо знаю, що правий", - каже Палкін.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme