Джерело: Ребров підписав контракт на роботу головним тренером збірної України з футболу

Інсайдер повідомив, що спірні питання між наставником і Асоціацією футболу України знято.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Джерело: Ребров підписав контракт на роб…
Сергій Ребров. Фото: Твіттер Фабріціо Романо.

Поінформований футбольний журналіст-інсайдер з Італії Фабріціо Романо повідомив, що невдовзі головним тренером національної збірної України з футболу стане 48-річний Сергій Ребров.

Про це Романо повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Твіттер, передає Depo.ua. "Угоду підписано", - конкретизував журналіст.

Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли про намір Української асоціації футболу (УАФ) укласти з Ребровим контракт на тренерську роботу. Але згодом з’явилася інформація про те, що український тренер має інші варіанти продовження кар’єри – може продовжити своє нинішнє перебування у ролі наставника клубу "Аль-Айн" (Об’єднані Арабські Емірати) чи перебратися до грецького "Олімпіакоса". Утім, цього тижня грецькі ЗМІ повідомили, що "Олімпіакос" уже не розглядає кандидатуру Реброва як свого можливого нового головного тренера. Тут же з’явилася версія про можливість суміщення Ребровим тренерських посад в "Аль-Айні" і збірній України.

Також певний час журналісти називали ім’я хорвата Славена Біліча як можливого головного тренера збірної України.

Сам же Ребров поки зосереджений на виступах своєї нинішньої команди. Сьогодні він опублікував пост у мережі Інстаграм, де прокоментував перемогу "Аль-Айна" у першому матчі півфіналу Кубка ліги ОАЕ:

"Гарний результат у нашій останній домашній грі цього сезону. Час зосередитися на другому етапі і взяти ще одне місце у фіналі, щоб у нас був шанс завершити цю складну кампанію на високій ноті", - написав Ребров.

Цього сезону клуб Сергія Реброва "Аль-Айн" програв боротьбу за чемпіонство у своїй країні, ставши другим, і в серії пенальті поступився у фіналі Кубка президента ОАЕ.

Нагадаємо також, національна команда України уже почала виступи у відбірковому турнірі до чемпіонату Європи з футболу 2024 року. В березні у Лондоні наші поступилися команді Англії – 0:2. У червні на збірну чекають два наступні офіційні поєдинки у цьому турнірі – проти Північної Македонії (16 червня) і Мальти (19 червня), а також товариська гра зі збірною Німеччини (12 червня).

Наразі, після минулорічного відходу з посади Олександра Петракова, обов’язки головного тренера національні збірної виконує Руслан Ротань, який одночасно є наставником молодіжної команди України і головним тренером команди УПЛ "Олександрія".

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme