Чому "Дніпро" - це не Коломойський

"Дніпро" вирвав нічию в матчі з "Лаціо" попри порожні трибуни, фінансову нестабільність та кризу в клубі через Коломойського

Чому "Дніпро" - це не Коломойський…

Матч Ліги Європи проти "Лаціо" став доказом сили волі футболістів українського клубу. "Дніпро" грав за порожніх трибун через вболівальників, які у минулому сезоні вибігли на поле після перемоги у півфіналі Ліги Європи над "Наполі". 

Порожні трибуни не робили "дніпрян" фаворитами у домашніх стінах. Гра в цілому була рівна. Команди завдали рівну кількість ударів у ствір воріт - по 4, а також майже рівну кількість ударів по воротах - 10 проти 11 на користь "Лаціо". М'ячем більше володіли українці - 51 проти 49. 

Обидві команди забили верхові м'ячі з різницею тільки у тому, що "Дніпро" зробив це на останніх секундах гри.

Матч з "Лаціо" показав, що "Дніпро" - це не Коломойський та його гроші, а український характер. 

Криза "Дніпра"

Головний тренер клубу Мирон Маркевич хотів покинути клуб, але Коломойський його не відпустив. Головна причина - розвал команди. З клубу пішли Калінич, Канкава, Коноплянка... Звісно, що у команду прийшли такі гравці, як Едмар, Піко та ін, але не тільки в кадрових питаннях справа. Коломойський затримує зарплату, існує проблема з виплатами і преміальних. 

Саме через таку ситуацію форвард "Дніпра" Селезньов і хоче покинути команду

Його емоційні слова підтверджують жахливий стан справ всередині клубу. 

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський кинув всі фінансові зусилля на політичні проекти. Наразі футбол, так само, як і баскетбол, відійшли для нього на другий, або навіть третій план.

Але таке відношення до гравців та бренду - фіналіста Ліги Європи - вважати нормальним не можна. Фанатам Коломойського варто замислитися над тим, що в будь-який момент олігарху може набриднути його іграшка і він викине її на смітник. І це стосується не тільки футболу.

А "Дніпро" довів, що гідність набагато важливіша за гроші. Вчора вони врятували власну гідність, але нелюдське ставлення до них в майбутньому може розвалити колектив. 

"Дніпро" - це не Коломойський. Хоч він і фінансує клуб. "Дніпро" - це бренд, який буде жити і без олігарха, можливо, навіть набагато краще, ніж сьогодні.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme