Чи замінить Мудрика: "Шахтар" придбав найдорожчого футболіста від початку повномасштабної війни

Донецьку команду поповнив черговий молодий бразилець

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Чи замінить Мудрика: "Шахтар" придбав на…
Кевін. Фото: Getty Images.

21-річний півзахисник Кевін із Бразилії перейшов до "Шахтаря" (Донецьк), інформує сайт українського клубу, передає Depo.ua.

Це перший трансфер "гірників" цього міжсезоння і найдорожче їхнє придбання за понад два роки. Попереднього разу такі значні кошти "гірники" сплатили у липні 2021 року за бразильця Педріньйо (18 млн євро).

Угода донеччан із новим гравцем розрахована на п’ять років, виходитиме Кевін на поле під номером 37.

Сума, сплачена за молодого футболіста, не розкривається. За інформацією італійського інсайдера Фабриціо Романо, український клуб заплатив бразильському "Палмейрасу" 15 млн євро

Лівий півзахисник, вихованець клубу "Деспортіво Бразіл", влітку 2020-го Кевін перейшов до юнацької команди "Палмейраса", де за рік дебютував за основу. На рахунку вінгера 9 матчів і 1 гол у бразильській Серії А, 2 гри в Кубку Лібертадорес. Чемпіон Бразилії – 2023.

Раніше у "Шахтарі" на лівому фланзі півзахисту з акцентом на атаку грав Михайло Мудрик. Рівно рік тому він перейшов у лондонський "Челсі".

Нагадаємо, першу частину сезону в УПЛ донеччани завершили на четвертому місці, в їхньому активі 31 очко після 15 матчів (дві гри в запасі).

15 лютого команда відкриє другу частину сезону виступами у плей-оф Ліги Європи, де "Шахтар" зустрінеться з французьким "Марселем".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme