Бою Усик – Ф’юрі не буде

Команди боксерів зупинили перемовини про умови поєдинку.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Бою Усик – Ф’юрі не буде…
Фото: talksport.com.

Генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions, промоутер українського боксера, володаря поясів WBA, WBO і IBF Олександра Усика Олександр Красюк заявив, що об’єднавчий бій у надважкій вазі між українцем і чемпіоном за версією WBC британцем Тайсоном Ф’юрі зірваний. Про це пише сайт talksport.com передає Depo.ua.

Красюк сказав виданню: "Бій скасовано".

Олександр Красюк і Олександр Усик. Фото: talksport.com.

За словами Красюка, Ф'юрі висунув довгий список неприйнятних вимог до бою проти чемпіона WBO, WBA і IBF у важкій вазі, але відмовився розкрити, які саме ці вимоги.

"Причина в тому, що це зайшло занадто далеко, - прокоментував ситуацію промоутер Усика. - Було відчуття, що після того, як Усик прийняв 70-30 (розподіл гонорару за бій у пропорції на користь британця – Ред.), Тайсон Ф'юрі почав думати, що можна одягнути сідло собі на шию і почати їздити на Усику стільки, скільки зможе… Але бій не про Тайсона Ф'юрі, а про пояс WBC, який є в його колекції".

"Якщо я почну розповідати список речей, які хоче Ф’юрі, не вистачить і 15 хвилин… Був перелік речей, які він хотів отримати на свою користь, які були абсолютно неприйнятними, які були повною неповагою до єдиного чемпіона. З жалем у серці маю визнати, що бою не буде. Усик візьме невелику перерву та виконає свої зобов'язання", - сказав Красюк.

За словами промоутера, Усик зацікавлений у тому, щоб повторити успіх, якого він досяг у важкій вазі, ставши беззаперечним королем боксерів у важкій вазі.

Також повідомляється, що Усик уже закрив тренувальний табір, у якому готувався до бою з Тайсоном Ф’юрі.

Тепер очікується, що після того, як 1 квітня спливе встановлений термін для завершення переговорів із Ф'юрі, Всесвітня боксерська асоціація (WBA) змусить Усика провести обов’язковий захист його поясу проти британця Деніеля Дюбуа.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme