"Металіст" попередив "Динамо", що ультрас планують зірвати матч на "Олімпійському"

"Динамо" опублікувало лист гендиректора "Металіста" Віктора Згонника на адресу київського клубу в якому йдеться про те, що вболівальники можуть зірвати матч 13-го туру між цими командами

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на офіційний сайт "Динамо"

"За оперативною інформацією, на даний матч планується прибуття уболівальників з Харкова та інших міст України з метою масового вибігання на поле і зриву матчу", - йдеться у листі "Металіста" на адресу "Динамо".

Харківський клуб повідомив, що не буде організовувати виїзд уболівальників на матч і відмовляється від своєї квоти квитків на гостьовий сектор. Віктор Згоник просить київський клуб забезпечити безпеку команди і звернувся з проханням виділити харківському клубу квитки.

"На даний матч прибувають VIP-персони ФК "Металіст" у кількості 5 чоловік. Просимо вас надати місця в скай-боксі для VIP-персон, а також 30 квитків для технічного персоналу "Металіста", а також забезпечити безпеку команди і VIP-персон під час перебування їх у місті Київ на матчі", - повідомляється в листі.

У свою чергу, київське "Динамо" звернулося до "Металіста" з проханням вказати джерела інформації про можливий зрив матчу, а також направило окремий лист на адресу УПЛ, ФФУ та КМДА, в якому повідомило про виникли проблеми з організацією матчу, викликані інформацією "Металіста", - йдеться на сайті.

Раніше ультрас "Металіста" спростували інформацію про бажання зірвати матч з "Динамо".

"Динамо" і "Металіст" зустрінуться 31 жовтня на НСК "Олімпійський", початок матчу о 17.00.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme