Як міністри готували борщ

Три міністри та віце-прем'єрка Ольга Стефанішина під керівництвом Євгена Клопотенка приготували два варіанти борщу на підтримку процесу внесення цієї української страви до нематеріальної спадщини ЮНЕСКО

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу МКІП.

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Роман Абрамовський, міністр культури та інформполітики Олександр Ткаченко, віце-прем'єр-міністр з питань євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина та міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко взяли участь у марафоні "Культура та традиція приготування українського борщу" на підтримку внесення цієї української страви до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

У боротьбі двох варіантів борщу перемога пара Стефанішина-Ткаченко, яка приготувала борщ із додаванням вишень.

Нагадаємо, у листопаді на "борщову" битву між Україною та Росією, яка за звичкою вирішила анексувати український борщ, назвавши його своєю сакральною їжею, звернуло увагу навіть одне із найвідоміших видань світу, американська The New York Times.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme