Несолодке життя по-новому: з 2014 року виробництво кондитерки впало майже удвічі

Виробництво кондитерської продукції в Україні за останні 2,5 роки скоротилося на більш як 40%

Про це повідомив президент Асоціації "Укркондпром" Олександр Балдинюк, передає Depo.uaз посиланням на "112-Україна".

За його словами, головною проблемою є закриття російського ринку для української продукції, а також зниження доходів населення.

"Переорієнтуватися на ринок Європи дуже складно через високу конкуренцію, а також через те, що ринок ЄС покривають кілька великих торгових мереж, з якими досить складно укладати договори", – пояснив глава "Укркондпрому".

Нагадаємо, що Україна в 2016 році експортувала 219,45 тис. тонн кондитерських виробів, що на 6% менше, ніж роком раніше.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme