Гарбузова дієта на основі смузі

Найкорисніше худнути на сезонних овочах і фруктах, наприклад, на гарбузі

Гарбузова дієта на основі смузі…

Вітамін T, що міститься в гарбузі, допомагає нашому організму краще засвоювати важку їжу, саме він запобігає відкладенню жиру на талії. Виходить, що високий вміст цього рідкісного вітаміну в гарбузі робить цей овоч найкращим гарніром до жирних страв. Сучасні дієтологи настійно рекомендують їсти його всім охочим схуднути.

Гарбузова дієта на основі смузі сприяє оздоровленню і омолодженню організму. Крім того, в 100 г м'якоті гарбуза міститься всього 23 ккал, гарбуз навіть менш калорійний, ніж капуста, яка є визнаним лідером серед дієтичних овочів. Також гарбуз допомагає м'яко виводити з організму зайву воду, і це теж сприяє втраті ваги.

Запам'ятай:

- Якщо між прийомами смузі тобі дуже захочеться перекусити, то для цієї мети краще всього використовувати скибочки сирого гарбуза, яблука або інші несолодкі фрукти;

- В жодному разі не кидайся після дієти на все підряд. І не виключай повністю гарбуз із раціону, а наступного дня приготуй що-небудь з цього овоча. Наприклад, кашу, салат або запечи гарбуз у духовці.

Сніданок: смузі з вівсянкою і молоком 

Інгредієнти: гарбуз сирий - 300 г; 1 стакан молока; 2 ч. ложки меду; 2-3 ст. ложки вівсяних пластівців, дрібка кориці.

Поріж гарбуз на шматочки і перемели в пюре. Далі виклади до миски гарбузове пюре, вівсяні пластівці і мед. Додай молоко. Все ретельно збий у блендері і додай корицю.

Обід: смузі з апельсином і гарбузом 

Інгредієнти: 2 апельсина, 300 г гарбуза, 6 плодів кураги, 2 ч. ложки меду, 1/2 ч. ложки імбиру.

Промий курагу. Попередньо поріж на скибочки гарбуз і апельсин. А далі відправ всі інгредієнти до блендера і збивай 3-4 хвилини до однорідної консистенції.

Вечеря: смузі з хурми та банана

Інгредієнти: сирий гарбуз - 300 г; 2 склянки води; 5 фініків; 2 стиглих банана; 1 хурма; 3 ст. ложки соку лимона, 2 коробочки кардамону.

Очисть гарбуз від шкірки та поріж м'якуш на дрібні шматочки. Для цього смузі потрібна тепла вода, тому підігрій її до 40 градусів. Залий гарбуз теплою водою на кілька годин, а потім збий все це блендером до однорідної маси. Залишилося тільки додати інші інгредієнти і ще раз добре збити. Останній штрих - приправ смузі кардамоном, повідомляє ДеПо з посиланням на Cosmo.com.ua.

Раніше ДеПо розкрив секрети приготування фрешів та натуральних енергетиків.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme