Рецепт пельменів від Вікторії Лопирьової

Модель і телеведуча Вікторія Лопирьова поділилася рецептом пельменів з сюрпризами

Рецепт пельменів від Вікторії Лопирьової…

«Це цілий ритуал - зібратися з дівчатками раніше, наліпити пельменів і заховати в них сюрпризи.

Сюрпризи з себе представляють різні маленькі предмети, кожен з яких означає прогноз. Наприклад, каблучка означає швидке весілля, горошинка або квасолина - до поповнення в сімействі, монетка - до грошей, лавровий лист - до слави, сіль - до сліз, цукор, відповідно, до солодкого життя і так далі.

Крім того, що це традиційне російське блюдо дуже смачне, це ще й розвага. Уявіть собі, який з'являється азарт, коли починаєш вибирати пельмені, а хтось інший вже витягнув пророкування, яке ви мріяли витягти самі. Це дуже весело», - ділиться Віка.

Пельмені з сюрпризом

Інгредієнти для фаршу:

- 700-800 г домашнього фаршу

- 1-2 цибулини

- 3 зубчики часнику

- сіль і перець - за смаком

Інгредієнти для тіста:

- 4 склянки борошна (650-700 г)

- 2 яйця

- 1,5 склянки теплої води

- 1 ст. ложка олії

Приготування:

1. Борошно висипаємо в миску, робимо посередині поглиблення. Змішуємо яйця і теплу воду, солимо і виливаємо в поглиблення. Ложкою замішуємо тісто, воно повинно бути досить щільним. В кінці додаємо столову ложку масла і вимішуємо ще раз.

2. Підсипаємо борошна на стіл або велику обробну дошку, викладаємо тісто і обминаємо його руками кілька хвилин. Якщо тісто вийшло рідкувате, поступово додаємо борошно, щоб довести його до кондиції. Тісто має перестати липнути до рук і дошки. Але не варто робити його занадто «твердим» - важко буде розгортати, ліпити, та й смак гірше. Готове тісто накриваємо і залишаємо на 35-40 хвилин.

3. Готуємо фарш. Його можна робити з одного виду м'яса, але найкраще з яловичини і свинини приблизно в рівних пропорціях. Добре також додати м'ясо курки або індички. Прокручуємо через м'ясорубку разом з цибулею і часником, солимо і перчимо. Вимішуємо фарш, обов'язково додавши для соковитості трохи води або молока.

4. Розкачуємо тісто. Стіл необхідно присипати борошном. Розкотавши невеликий шматок тіста, беремо склянку з тонкими краями і вирізаємо на з тіста кружечки. Також можна скористатися спеціальною формою.

5. На кожен кружечок викладаємо одну чайну ложку фаршу, і не забудьте покласти туди сюрприз. Формуємо у вигляді пельменя. Відварюємо в підсоленій воді, повідомляє depo.ua з посиланням на wday.ru.

Раніше Анжеліка Варум поділилася фірмовим рецептом свекольника.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme