Пиво: ТОП-5 коктейлів в домашніх умовах

Сьогодні готуємо смачні напої з пива

Пиво: ТОП-5 коктейлів в домашніх умовах…

ДеПо зробив добірку найпопулярніших коктейлів з ​​улюбленого багатьма напою.

1. Монако

Інгредієнти:

- пиво світле - 300 мл

- сироп піна-колада - 30 мл

- фізаліс - 5 г

- лайм - 10 г

- ананас консервований - 10 г 

Приготування:

1. Налити в охолоджений слінг піна-колада, долити доверху пивом.

2. Додати сік лайма і обережно розмішати коктейльної ложкою.

3. Прикрасити скибочкою консервованого ананаса і фізалісом на шпазі.

2. Зимова м'ята

Інгредієнти:

- пиво світле - 50 мл

- сироп мохіто - 25 мл

- сироп Блю Кюрасао - 5 мл

- сік лимона - 20 г

- м'ята - для прикраси

- лід подрібнений 

Приготування:

У шейкері змішати всі інгредієнти, крім м'яти. Перелити напій в охолоджений коктейльний келих. Прикрасити листком м'яти.

3. Пивний ягідний джулеп

Інгредієнти:

- пиво світле - 125 мл

- сироп лохини - 15 мл

- сироп мохіто - 20 мл

- сік половини лайма - 35 г

- журавлина - 10 г

- вишня - 10 г

- м'ята - 5 г 

Приготування:

1. У келих для ірландського кави покласти по 2 год. Ложки ягід журавлини і вишні.

2. В пітчер налити сироп лохини, сироп мохіто та пиво. Додати сюди ж сік половини лайма. Помішуючи, нагріти, але до кипіння не доводити.

3. Перелити в келих для ірландського кави. Прикрасити листком м'яти.

4. Контрольний постріл

Інгредієнти:

- срібна текіла - 15 мл

- пиво світле - 300 мл

- томатний сік - 30 мл

- халапеньйо - 15 г

- табаско соус червоний - 2 мл

- перець чорний мелений - щіпка

- сіль - щіпка 

Приготування:

1. Налити в стопку томатний сік. Додати сюди пару крапель червоного табаско соусу, по щіпці перцю і солі. Використовуючи коктейльну ложку, додати срібну текілу. Прикрасити перцем халапеньйо.

2. В пивний келих налити пиво світле.

3. Випити з стопки шот, закусити халапеньйо і запити пивом.

5. Глибинна секс-бомба

Інгредієнти:

- апельсиновий лікер - 15 мл

- м'ятний лікер зелений - 15 мл

- лікер маракуйя - 15 мл

- пиво світле - 200 мл 

Приготування:

1. Налити в хайбол на 2/3 пиво.

2. В стопку налити м'ятний лікер. Використовуючи коктейльну ложку, укласти шарами лікер маракуйя і апельсиновий лікер.

3. Підпалити стопку і опустити в хайбол з пивом.

Раніше ДеПо розповів, як приготувати 5 коктейлів з Перно.

Фото: tvcook.rumodno-nemodno.rupivoodessa.od.uainshaker.ruhce.ru

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme