Мастер Шеф 8: кого обрали судді (ФОТО)

На СТБ вийшла перша серія кулінарного шоу "Мастер Шеф 8", в якому судді обирали учасників проекту 

Мастер Шеф 8: кого обрали судді (ФОТО)…

Восьмий сезон популярного шоу, як і завжди, розпочався із кастингу учасників, передає Depo.ua.

За 45 хвилин учасники кастингу повинні були приготувати свою коронну страву і подати її на суд журі. За всі сім років існування проекту білий фартух можна було отримати тільки почувши два "так". Але в цьому сезоні судді вирішили, що учасник, який почув тільки одне "так", отримує чорну прихватку.

Так у нього з'являється ще одна можливість потрапити у "двадцятку", пройшовши через пекельне випробування. А решта володарів білих фартухів боротиметься за місце в проекті у традиційному конкурсі, що перевірить їхні техніки, кулінарну логіку і тонкий смак.

Найяскравішими учасниками першого випуску стали:

Віра Волга з Харкова, яка приготувала фаршироване куряче філе в беконі зі сметанним соусом. І хоча смак страви сподобався суддям, але подача залишала бажати кращого.

Лев Маркевич представив шоколадний фондан із манговим пюре та морозивом. Фондан чоловікові вдався, а сміливе поєднання з манговим пюре дуже сподобався суддям.

Еліна Павленко з Миколаєва подала антрекот із жульєном із кореня селери та домашнім майонезом. Страва виявилася гідною: добре приготоване м'ясо, неординарний жульєн та бланшировані томати. Але у суддів виникли сумніви, чи витримає Еліна важку роботу на кухні.

Дарина Цокало подала суддям фаршироване куряче філе з трьома видами пюре та журавлинним соусом. Але дівчина не розрахувала час, тому не встигла довести до готовності м'ясо і здійснити задуману презентацію. Все ж таки Ектор дав дівчині ту саму чорну прихватку, а разом з тим і ще один шанс.

Михайло Галайчук подав яловичину на грилі від "Грізл" — ризикована, але все ж таки він хотів подати свій унікальний витвір. М'ясо вийшло дуже соковитим, а лісові ягоди Михайло віз безпосередньо з Івано-Франківська. Таким чином, автентична презентація та ідеально просмажене м'ясо принесли Михайлу три "так".

Юлія Бурцева принесла десерт "Ніжність" із вершково-йогуртовим кремом. Судді оцінили легкий, ніжний та повітряний торт — і Юля отримала заповітний білий фартух.

Масажист Владислав Кірякуло приготував авторську страву — "Butcher steak" із соусом по-кірякуловскі. У суддів залишилися претензії до презентації, але м'ясо вийшло соковитим, тому Владислав отримав свій білий фартух.

Олександр — керівник громадської організації "Українська конопляна асоціація" - подав куряче філе, фаршироване коноплями з конопляним песто, припало до смаку суддям "МастерШеф". Вони оцінили незвичайний і рідкісний в кулінарії інгредієнт та соковиту курку. Хоча над презентацією ще варто попрацювати, все ж Олександр отримав свої три "так".

Білорус Іван Мілановіч прилетів з Індонезії. Чоловік приготував дімсами — китайські пельмені з рисового борошна. Ектору сподобалася начинка та ювелірно приготоване тісто для дімсам. І хоча презентація могла б бути більш автентичною, судді вручили Івану білий фартух.

Дивитися онлайн 1 випуск Мастер Шеф 8

У наступній програмі "Мастер Шеф" учасники минулих сезонів будуть як самостійно боротися за білий фартух, так і допомагати в цьому іншим. Претенденти на участь у кулінарному шоу будуть навіть звертатися до магічних рецептів, використовуючи корені лопуха та смерековий соус. А хтось навіть спробує залякати суддів.

За матеріалами СТБ

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme