Малиновий чізкейк «Монреаль» від Ектора Хіменеса-Браво

Відомий ведучий кулінарних шоу Ектор Хіменес-Браво розповів, як позбавляється від осінньої хандри за допомогою улюбленого канадського чізкейка

Малиновий чізкейк «Монреаль» від Ектора…

Інгредієнти

Для коржа: 2 склянки дрібно натертого шоколадного печива, 6 ст. л. вершкового масла, 3 ст. л. цукру, 1/8 ч. л. солі.

Для малинового малюнка: 170 г свіжої малини, 2 ст. л. цукру.

Для чізкейка:
900 г сиру Філадельфія, 1,5 склянки цукру, дрібка солі, 1 ч. л. ванільного екстракту, 4 великих яйця.

Для шоколадного соусу (за бажанням): 0,5 склянки жирних кондитерських вершків 30-33%, 110 г чорного шоколаду.

Приготування

1. Нагрійте духовку до 180 °C. Загорніть зовні форму для випікання (23 см), включаючи дно, в три шари фольги і відкладіть.

2. Зробіть корж: змішайте печиво, тепле масло і цукор в ємності. Викладіть на дно форми пергамент, зверху суміш для коржа і добре утрамбуйте суміш (можна за допомогою склянки). Випікайте близько 10 хвилин. Дайте охолонути. Зменште температуру духовки до 165 °C.

3. Зробіть соус для малинового малюнка: в міксері перемішайте малину з цукром близько 30 секунд. Процідіть через сито. Відставте.

4. Зробіть чізкейк: покладіть крем-сир в ємність міксера з насадкою-веслом, мішайте на середній швидкості близько 3 хвилин, переведіть на низьку швидкість. Додайте 1,5 склянки цукру, сіль і ваніль, добре перемішайте, знімаючи залишки зі стінок. Додайте яйця, по одному. Перемішайте і викладіть начинку на корж. За допомогою кондитерського мішка або пластикового пакета з невеликим отвором нанесіть малюнок малиновим кремом. Якщо соус залишиться - використовуйте його при подачі.

5. Помістіть вашу форму всередину великої сковороди або ємності, придатної для духовки. Помістіть в духовку. Акуратно збоку вилийте в сковороду окріп, до середини форми з чізкейком. Випікайте 60-65 хвилин або поки чізкейк не буде готовий (зубочистка виходить сухою з центра).

Дайте чізкейку охолонути при кімнатній температурі. Потім помістіть в холодильник, не накриваючи, на 6-12 годин. Перш ніж вийняти з форми пройдіться ножем по боках.

6. Для шоколадного соусу закип'ятіть кондитерські вершки в невеликій каструлі, додайте шоколад, помішуйте, поки не розтане.

Подавайте чізкейк з шоколадним або малиновим соусом.

Фото: Facebook

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme