Які дорогоцінні метали ми їмо?

Їстівне срібло та золото, а також свинець, ртуть і рубідій - це ультрамікроелементи, які присутні в організмі в мікроскопічних дозах, але мають дуже високу біологічну активність

Які дорогоцінні метали ми їмо?…

Золото вбиває мікроби, нормалізує обмін речовин і роботу серцево-судинної системи, а також зміцнює імунітет. Хоча спостерігається його дефіцит і в їжі - воно міститься тільки в кукурудзі. Тож не відмовляй собі в задоволенні поласувати кукурудзяною кашею або вареними качанами.

А срібло входить до складу багатьох овочів, фруктів і м'яса. Воно здатне знищувати 650 видів бактерій і зміцнювати імунітет. Між іншим, срібло також потрапляє у наш організм, якщо користуватися срібними столовими приборами, передає ДеПо.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme