Хрусткі тарти з лісовими грибами від Ектора-Хіменес Браво

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився своїм улюбленим осіннім рецептом

Хрусткі тарти з лісовими грибами від Ект…

На одну упаковку листкового тіста (375 г) вам знадобиться: борошно, 25 г вершкового масла, 300 г лісових грибів (краще білих), очищених і нарізаних слайсами, 25 г натертого пармезану, невелика жменя нарізаної петрушки, 1 зубчик часнику, дрібно нарізаний, 1 збите яйце.

Приготування

1. Розкотіть тісто на поверхні, присипаній борошном, виріжте 4 круги по 15 см кожен, залиште в холодильнику.

2. Нагрійте духовку до 200 градусів. Нагрійте велику сковороду, додайте вершкове масло і обсмажте гриби 5 хвилин, поки не зникне рідина в сковороді. Додайте сіль, перець, вийміть і перемішайте з пармезаном, петрушкою і часником.

3. Зробіть 1 см бортик навколо кожного тарта, потім ложкою викладіть грибну начинку в центр. Нанесіть яйце на краї і випікайте 20 хвилин доки тісто не стане золотистим.

Якщо ви ще не зробили заготівлі на зиму, нагадаємо, раніше ДеПо публікував рецепт варення з груш з пряною карамеллю.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme