Сирне суфле з прянощами: рецепт Юлії Висоцької

Відомий кулінар Юлія Висоцька показала, як приготувати незвичайну і смачну страву

Сирне суфле з прянощами: рецепт Юлії Вис…

Інгредієнти:

- сир маасдам - 50 г
- яйця - 2 шт.
- масло вершкове - 60 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- молоко - 200 мл
- борошно пшеничне - 100 г
- лавровий лист - 1 шт.
- гвоздика - 2 шт.
- перець чорний горошком - 3 шт.
- сіль морська - за смаком

Приготування:

1. Духовку попередньо розігріти до 180 °С.

2. Молоко налити в каструлю, додати лавровий лист, чорний перець. Цибулину почистити, увіткнути в неї гвоздику і додати до молока. Довести молоко до кипіння, потім зняти з вогню і залишити настоюватися.

3. Сир натерти на крупній тертці. Жовтки відокремити від білків.

4. 50 г вершкового масла розтопити на невеликому вогні. Ввести в масло борошно і швидко вимішати все в однорідну масу. Через сито влити молоко і перемішати так, щоб не було грудочок. Зняти каструлю з вершковою масою з вогню, продовжуючи помішувати, ввести жовтки, потім порціями додати сир.

5. Невеликі керамічні формочки змастити вершковим маслом і присипати борошном.

6. Білки з дрібкою солі збити блендером у міцну піну. Ввести білки у вершково-молочну масу і все перемішати.

7. Розкласти масу по формах, помістити їх у деко, наполовину заповнене водою, і відправити в розігріту духовку на 15 хвилин, повідомляє ДеПо з посиланням на edimdoma.ru.

Раніше Юлія Висоцька розповіла, як правильно приготувати гусака.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme