Кавуновий гаспачо від Ектора Хіменес-Браво

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом одного зі своїх кулінарних шедеврів

Кавуновий гаспачо від Ектора Хіменес-Бра…

Легкі освіжаючі прохолодні супи - відмінна знахідка для літнього обіду. Шеф-кухар і телеведучий поділився оригінальним рецептом літнього супу з кавуна на своїй сторінці в Facebook, пише ДеПо.

На 4 порції беремо: 900 грамів кавуна, порізаного на кубики, 220 грамів томатів, дрібно нарізаних, 0,5 великого огірка без шкірки, насіння, дрібно нарізаний, 1 маленький гострий перець, дрібно нарізаний, 2 роздавлені зубчики часнику, 50 грамів хліба, нарізаного кубиками, 1,5 ч.л. солі, 2 великих гілочки зеленого базиліку, дрібно нарізаного, 0,25 склянки маслинова олії холодного віджимання, 2 ст.л. червоного винного оцту, базилік для прикраси, фету або натуральний йогурт.

Готуємо: у великій ємності змішайте кавун, томати, огірок, перець, часник, хліб і сіль. Відставте на годину, щоб хліб ввібрав рідину. Перекладіть все у блендер, подрібнюйте 3 хвилини, додайте базилік і маслинову олію і подрібнюйте ще 30 секунд. Додайте оцет і перемішайте. Розлийте по тарілках і прикрасьте базиліком, фетой або йогуртом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme